NatuurTribune wint 3e plek van de Jonge Architecten Prijs 2017

De inzending van Elise Zoetmulder en Anton Zoetmulder wint de derde prijs van de #JA(Jonge Architecten prijs)2017! Een prachtige afsluiter van 2017, wij zijn trots!

‘De NatuurTribune’ dient als podium en informatie/uitgiftebalie voor Staatsbosbeheer.  Het ontwerp heeft een duurzaam karakter, wat prominent zichtbaar is dankzij een zonnepaneel op het dak en in haar volledig houten materialisatie.’

De prijs werd uitgereikt op 23 december 2017 bij de Mosa studio te Amsterdam, waar de tentoonstelling nog tot eind januari te zien is. Op de avond zelf waren er bijzondere toelichtingen van organisator Kees van der Hoeven, de juryleden( Jeroen Apers, Marjolein van Eig, Jurgen van der Ploeg, Ivar van der Zwan), boswachter Annemiek Kooij en bunker expert Cees Nijsingh. Lees hier meer over de uitslag.

Wij zijn vereerd te horen dat ons ontwerp de favoriet is van architectuur journaliste Tracy Metz. Zij zegt: ‘Mijn favorieten zijn de ‘Natuurtribune’ waar je op kunt gaan zitten om naar de natuur te kijken alsof het een theaterstuk is, en het ontwerp ‘Natuurlijk Welkom’, een mooi lichtvoetig bouwsel van hout en doorzichtig kunststof met zonnepanelen erbovenop.’ Lees hier haar volledige artikel. En luister hier de radio1 aflevering.

Elise Zoetmulder en Anton Zoetmulder nemen de prijs in ontvangst van Marjolein van Eig.
De NatuurTribune